U subotu, 3. veljače, točno godinu dana od početka pisanja knjiga, dr. Sanja Toljan  promovirala je dva nova uratka, “Žene u hormonskoj ravnoteži” i “Muškarci u hormonskoj ravnoteži“, a jedna od gošći na promociji bila je direktorica Biovege, Jadranka Boban Pejić.

Knjige su predstavljene u punoj dvorani zagrebačkog Hotela Dubrovnik, a prmotori akademkinja Vida Demarin, prof. dr. Robert Trotić, doc. dr. Ivan Fistonić, dr sc. Silvija Zec Sambol, gospođa Jadranka Boban Pejić i prim. mr. sc, Renato Janušić predstavili su knjige i govorili o njihovoj važnosti u modernom pristupu liječenja hormonske neravnoteže.
Operna umjetnica Lidija Horvat Dunjko uz klavirsku je pratnju otpjevala nekoliko pjesama koje su dodatno podigle sjajnu atmosferu.

“Čestitam doktorici Toljan na odvažnosti da se ovim područjem medicine bavi na nov i nekonvencionalan način, a svima vama želim hrabrost da se educirate i učinite potrebne pomake kako biste živjeli zdravije”, rekla je Jadranka Boban Pejić prilikom predstavljanja knjige.

Ovim knjigama dr. Toljan uvodi nas  u  svijet hormonske, anti-aging i preventivne medicine i objašnjava na jednostavan i lako shvatljiv način djelovanje hormona u tijelu te daje rješenja kako ih uravnotežiti na prirodan način. Dr. Toljan predavačica je na ovogodišnjem Bioveginom stručnom skupu.

Na promociji su predstavljeni i uz buran pljesak pozdravljeni pacijentice i pacijenti koji su svoje priče iznijeli u objema knjigama, svjedočeći na taj način kako svatko, uz nešto truda i znanja, može doći do zdravlja.