Tvrtka Biovega i ove godine organizira najvažniju konferenciju o eko tržištu u regiji. Ne propustite šesti po redu HR eko forum, koji će se održati 22.11. u kongresnom centru Forum, Radnička cesta 50 u Zagrebu. Upoznajte gosta i glavnog predavača foruma Richarda Perkinsa, lidera regenerativne poljoprivrede koja je ujedno i glavna tema ovogodišnjeg foruma.

HR eko forum namijenjen je poslovnim subjektima koji posluju s ekološkim proizvodima na našem tržištu, ekološkim proizvođačima, relevantnim institucijama, nevladinim udrugama i medijima, a nastavlja tradiciju konferencije koja je proteklih pet godina u Bioveginoj organizaciji polučila izuzetan interes i posjećenost te se odvija uz podršku partnera bio&bio trgovina, Zrno eko imanja, Zagrebačke županije i Švedskog veleposlanstva.

Na ovogodišnjem Forumu izlažu mnogi priznati stručnjaci:
Josip Kraljičković (Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo Zagrebačka županija), Zlatko Pejić (Biovega), Ana Marušić Lisac (Biotechnicon), David Pejić (Bio-zrno), Sendy Osmičević (ZMAG) te kao poseban gost Richard Perkins, međunarodno priznati učitelj, inovativni farmer i lider u području regenerativne poljoprivrede.

Richard Perkins autor je međunarodno priznatog pristupa Making Small Farms Work. Radio je u svim značajnijim klimatskim zonama na nekoliko kontinenata kao savjetnik u projektima, na imanjima i u industriji. Perkins je nositelj diplome iz primijenjenog permakulutrnog dizajna, organske proizvodnje usjeva i široko se educirao u područjima holističkog managementa, ekologije i antropologije.

Poznat je po dinamičnom podučavanju, po pragmatizmu, učinkovitom upravljanju projektima i organizacijskim vještinama koje malim gospodarstvima omogućuju optimalno funkcioniranje. Njegovo iskustvo i uspjesi su fascinantni, a na HR eko forumu prikazat će projekt razvoja eko imanja Ridgedale u Värmlandu u Švedskoj.
Direktor je Ridgedale imanja, poduzeća Making Small Farms Work i The Farmers Tools, opskrbljujući eko-poljoprivrednike i farmere kvalitetnim alatima za inovativnu proizvodnju.

Njegova je crowdfunding kampanja za knjigu o regenerativnoj poljoprivredi  na Kickstarteru jedna od najuspješnijih, deseci tisuća ljudi redovito prati njegov YouTube kanal, a sljedeće godine se sprema na svjetsku predavačku turneju. HR eko forum u Zagrebu je prvi na listi, stoga ne propustite priliku poslušati ovog iznimnog stručnjaka i naučite kako regenerativna poljoprivreda može biti efikasnija!

Uz izlaganje na HR eko forumu, Richard Perkins održat će i zanimljivu radionicu za eko-uzgajivače na temu Regenerativna poljoprivreda, u subotu, 23.11.2018., u 10 sati u prostorima Makronove, Ilica 11 (1 kat).

Nastavljajući započetu tradiciju, i ove će godine biti dodijeljena priznanja za dostignuća i doprinos razvoju hrvatskog eko tržišta.

Ulaz na konferenciju je slobodan uz prethodnu prijavu.

Preuzmite program 6. HR eko foruma