gastro-biobioU srcu poslovne zone Zagreba, u novom Super Konzumu na Radničkoj otvorena je nova bio&bio trgovina. Osim provjerenog i visokokvalitetnog certificiranog asortimana zdrave ekološke hrane čiju kvalitetu jamči i kriterij cjelovitosti namirnica, bio&bio trgovine su od sada prve na našem tržištu ponudile originalan koncept 100% organske gastro ponude „za van“.

Zagrebačke bio&bio trgovine u Ilici 5 i u sklopu novog Konzumovog centra na adresi Radnička 49, od sada su svoju ponudu obogatile vrhunskom organskom kavom, svježe cijeđenim voćnim i povrtnim sokovima, te superfood smoothijima kao i zanimljivim kombinacijama cappuccino napitaka od matcha zelenog čaja i popularnog maca superfood praha. Za gladne i željne zdrave hrane, u ponudi su savijače, slastice i sendviči koji su dostupni i u tostiranoj varijanti.

Smoothie napitci spravljaju se od cjelovitih organskih sastojaka i premium superfood prahova s hladno prešanim uljima te su u ponudi četiri vrste smoothieja koji su osmišljeni po recepturama iskusnih nutricionista kako bi zadovoljili različite potrebe i ukuse.

Svi sastojci za cijeđene sokove su premium organske kvalitete koji se prilikom procesiranja ne zagrijavaju s obzirom na to da se koriste vrhunski aparati Vitamix i Hurom koji omogućavaju maksimalno očuvanje hranjivih sastojaka.

Sve vrste kave i čokolade sa začinima također su birane organske kvalitete i dostupne su ili u veganskoj varijanti s vrhunskim švedskim Oatly zobenim napitkom ili japanskim Bonsoy sojinim napitkom ili pak u varijanti s certificiranim eko mlijekom. Zaslađivači koji se koriste isključivo su organski poput sirupa agave.

Stručan tim educiranih i susretljivih bio&bio prodavača i barista stoje na raspolaganju kupcima za pomoć pri odabiru te ideje i preporuke za korištenje organskih i cjelovitih proizvoda kao i savjetovanja za zdraviji način prehrane jer najvažnije je zdravlje.