Već dugi niz godina, bio&bio trgovina u samom centru Varaždina, na adresi Trg Slobode 1, odredište je Varaždinaca koji traže cjelovite i kvalitetne proizvode s ekološkim certifikatom - na policama ih je preko 4500, od čega je više od 1000 proizvedeno na hrvatskim eko OPG-ovima.

„Naša je težnja od samog početka ponuditi što više hrvatskih ekoproizvoda jer vjerujemo da razvojnim partnerstvima osnažujemo lokalno tržište, a kupcima dajemo dodatnu vrijednost“, ističe vlasnica trgovina, Jadranka Boban Pejić.

Asortiman proizvoda hrvatskih eko proizvođača, OPG-ova, se kontinuirano širi, posebno u sektoru svježeg voća i povrća koje kupci sve više traže.

U skladu s filozofijom poslovanja, bio&bio će se na ovogodišnjem Špancirfestu predstaviti domaćim delicijama poput beskvasnog kruha i ajvara u dvije varijante okusa, proizvedenih na najstarijem eko imanu Zrno, koje djeluje kao ogledna farma za ekološku proizvodnju, ali i edukaciju. Osim toga u ponudi je i Superfood kategorija namirnica. Ovakva hrana daje organizmu potrebne nutritivne vrijednosti koje tijelu trebaju tijekom cijele godine. Kako bi organizam maksimalno profitirao od blagotvornih sastojaka takve hrane, važno je da su provjerene organske kvalitete koju jamče organski certifikati.

bio&bio educirani tim biti će na raspolaganju svim posjetiteljima za sva pitanja i upoznavanje kroz Malu školu zdravlja, radionicu simpatičnog naziva, gdje će se svi zainteresirani moći educirati i upoznati s bio&bio asortimanom najkvalitetnijih ekoproizvoda, kao i specifičnim kategorijama, a u ponudi će biti degustacija domaćeg beskvasnog kruha i ajvara s eko imanja Zrno, te eliksir napitaka od biljnih tinktura.

Posjetite bio&bio štand na Špancirfestu od 17. – 26. kolovoza, svakim danom od ponedjeljka do subote od 10-13 i 17-20 sati. Lako ćete ga pronaći jer se nalazi ispred bio&bio trgovine na već poznatoj lokaciji u samom srcu grada, Trg Slobode 1.