Dođite na ZeGeVege 07. i 08. rujna i posjetite Biovegin tim u prepoznatljivim eko bojama!

Festival održivog življenja – ZeGeVege, u organizaciji prijatelja životinja, tradicionalno je otvorio svoja vrata danas, 07. rujna, i to po 11. put svim zaljubljenicima u vegansko&organsko. Očekivanja posjetitelja svakom su godinom sve veća, a ponuda uprkos tome sve maštovitija.

Biovega u duhu svojeg življenja i djelovanja, kao i do sada godinama, ponosno je stala uz organizatore, te kao sponzor podržala festival. Cijela se grupacija marljivo pripremala za ova 2 dana festivala, kako bi posjetiteljima ponudila omiljene i najkvalitetnije proizvode po izvrsnim sajamskim cijenama.

Lijepo je vidjeti da sve više ljudi prepoznaje važnost da namirnica ima organski certifikat kao potvrdu vrhunske kvalitete proizvoda, izjavila je vlasnica bio&bio trgovina Jadranka Boban Pejić.

Prošetate li glavnim trgom u Zagrebu, naići ćete na bio&bio koji će se predstaviti svojom bogatom ponudom najkvalitetnijih ekoproizvoda. Uz bio&bio, izlažu Zrno eko imanje, te Planetopija – nakladnička kuća.

bio&bio trgovine će tako prezentirati svoju veliku ponudu namirnica unutar kućne marke bio&bio: mahunarke, razni orašidi, suho voće, žitarice i sjemenke, te svoje veganske zvijezde poput finih sladoleda, smoothia, brzih i gotovih obroka.

U posebnom izdanju ponosno će biti predstavljen i danski brand Urtekram povodom slavlja 15 godina u Hrvatskoj i trgovinama bio&bio. U više od 40 godina rada tvrtka Urtekram postala je sinonim za najvišu kvalitetu organskih kozmetičkih proizvoda. Tvornica se nalazi u najljepšim, netaknutim dijelovima sjeverne Danske gdje se uz pomoć napredne biotehnologije kontinuirano radi na unapređivanju proizvoda zadovoljavajući zahtjeve korisnika, ali i okoliša. Posebnu pažnju obraćaju na netoksičnost proizvoda te se posebno ističe Urtekramova kozmetika za djecu.

Najstarije eko imanje Zrno mamiti će pažnju posjetitelja mirisima prepoznatljivih pekarskih proizvoda: ukusnim, zdravim i domaćim kruhom, pecivima, sendvičima i slasticama. Biti će tu i zimnice, salata te svježeg voća i povrća. Izdavačka kuća Planetopija predstaviti će se pak svojim impozantnim portfeljem kuharica i knjiga koje obrađuju vegansku tematiku.

U naredna dva dana, pripremamo cijeli niz iznenađenja za posjetitelje uz super sajamske popuste. Dođite, posjetite nas na glavnom zagrebačkom trgu, zabavite se s nama i doma odnesite vrećicu punu svega&svačega zdravog.