Certifikati i nagrade

Naš rad je prepoznat

2014. godine Biovega je primila prestižnu nagradu One World Award. Sva priznanja za naš rad jačaju našu obvezu i nastojanje da se trudimo biti još bolji.

certifikati-i-nagrade

2006.
Biovega je postala članica Međunarodnog udruženja pokreta za ekološku poljoprivredu - IFOAM.

2008.
Biovega je procijenjena i certificirana prema ISO 9001:2001 i HACCP standardima.

2011.
Europska banka za obnovu i razvoj - nagrada Poduzetnica godine Jadranki Boban Pejić za iznimna dostignuća u poslovanju.

2012.
Nagrada Greenovation u kategoriji Najbolji ukupni program hrvatskog zelenog gospodarstva - Savez za energetiku grada Zagreba i Hrvatske gospodarske komore / Europske poduzetničke mreže Hrvatske.
Istom prigodom Jadranka Boban Pejić primila je nagradu Greenovation za najbolju menadžericu hrvatskog zelenog gospodarstva.

2012.
Zlatna povelja - Ministarstvo zaštite okoliša i prirode nagradilo je Biovegu kao iznimnu organizaciju sa strateškom vizijom i sustavom upravljanja koji omogućava kontinuirani doprinos održivom razvoju.

2013.
Brand Leader Award u Beogradu - Najinovativnija tvrtka u regiji.

2013.
Certifikat Austria Biogarantie - Bio bistro Zrno jedini je ugostiteljski objekt u regiji s ekološkim certifikatom.

2014.
Hrvatska udruga poslodavaca Biovegi je dodijelilo nagradu u kategoriji Briga za zaposlenike i projekt revizije organizacijske kulture i vrijednosti.

2014.
One World Award (OWA) - Međunarodno udruženje pokreta za ekološku poljoprivredu (IFOAM) i njemačka tvrtka Rapunzel Naturkost Zlatku Pejiću i Jadranki Boban Pejić, kao jedinim europskim predstavnicima, uručili su prestižno priznanje za projekt Biovega. OWA podržava pojedince, projekte i inovativne ideje koji svijet čine boljim i pravednijim zahvaljujući njihovom pozitivnom ekonomskom, ekološkom i društvenom utjecaju.

2015.
Menadžerica godine - Udruga poslovnih žena, KRUG, dodijelila je Jadranki Boban Pejić nagradu za najbolju menadžericu godine,

2016.
Hrvatska udruga poslodavaca dodijelila je Biovegi dvije nagrade za projekte društveno odgovornog poslovanja: za projekte u kategoriji brige za zaposlenike te za projekt promicanja visokih standarda etike i kvalitete u ekološkom poslovanju unutar dobavljačkog lanca.

 

certifikati-i-nagrade