U nedjelju, 8. ožujka u prostorijama Makronove u Zagrebu održao se 10. po redu Dan žena - bogat edukativni program s porukom: Brini se o sebi.

Program je bio posvećen cjelovitom zdravlju žena na kojem se pozivalo na učenje, opuštanje i zabavu.

„Teško nalazimo vremena za brinuti se o sebi uglavnom zato što za prioritete postavljamo stvari koje su izvan nas (briga o obitelji, briga o sebi, dokazivanje, potvrda od drugih itd.), pa smo zbog toga često “izvan sebe”. Kvalitetno brinuti o sebi na prvom mjestu znači osluškivati svoju unutrašnjost i živjeti život koji nama (našem srcu i duši) ima smisla.“, objasnila je značenje programa Jadranka Boban Pejić, autorica Makronovina koncepta Cjelovito zdravlje žene.

Makronova već desetak godina razvija koncept Cjelovito zdravlje žene te organizira popularne programe koji odgovaraju na svakodnevne praktične izazove s kojima se nose žene u suvremenom društvu. „Naši programi posvećeni zdravlju žena su vrlo popularni, prošle godine smo primjerice imali odličan odaziv povodom Dana žena, tražilo se mjesto više, a polaznice su bile uistinu oduševljene jer su u jednom danu dobile uistinu puno: informacija, podrške i dobre atmosfere“, istaknula je Tamara Dabić, ravnateljica Makronove.