Na ovogodišnjoj LEAP Women konferenciji održanoj 30. studenog 2019., Jadranka Boban Pejić, kao nagrađivani poduzetnik i najuspješniji menadžer u Hrvatskoj na polju „zelene ekonomije“, održala je predavanje na temu “Strast kao temeljni kapital”.

Leap women konferencija usmjerena je na osnaživanje žena u području poduzetništva, tehnologije i općenito poslovnom svijetu te potiče razmjenu iskustava u navedenom području. Već drugu godinu zaredom okuplja ambiciozne žene koje stvaraju pozitivne promjene.

Ovogodišnje stručne predavačice na konferenciji bile su: Mihaela Smadilo, stručnjakinja na području ljudskih resursa i organizacijskog menadžmenta, Ivana Matić, osnivačica Women in Adria, Christina Calje, suosnivačica i direktorica Autheosa, Iva Gospodnetić, stručnjakinja na području ljudskih resursa, Dragana Lipovac, direktorica HUBBIG-a, Hajdi Cenan, suosnivačica i direktorica airta te Jadranka Boban Pejić, suosnivačica i direktorica tvrtke Biovega.

“Biovega je životni projekt. Strast za organskom proizvodnjom i ekološki prihvatljivijim načinom života koji kombinira osobnu filozofiju življenja i posao.” - Jadranka Boban Pejić