Jedina boja koja nedostaje vašem spektru zdravlja
Osobama koje se zdravo hrane nedostaje plave boje u prehrani u čak 88% slučajeva, navodi dr. Kristi Funk, liječnica i autorica bestselera Dojke – priručnik za vlasnice.

U bio&bio stigao je Blue Majik, ekstrakt iz moćne spiruline koji jela i slastice obogaćuje važnim nutrijentima, a pritom im daje zadivljujuću plavu boju!
Blue Majik prirodni je ekstrakt fikocijanina, plavog pigmenta koji se nalazi u modrozelenoj mikroalgi spirulini (Arthrospira platensis). Baš kao što klorofil biljkama daje zelenu boju, fikocijanin je zaslužan za posebnu plavkastu nijansu spiruline, koja spada u superhranu.
Osim što sadrži malo kalorija, Blue Majik bogat je vitaminom B12 te antioksidansima, uz minimum kalorija, zbog čega se smatra idealnim ljetnim dodatkom prehrani.
Blue Majik čest je dodatak mnogih sportaša i rekreativaca, ali definitivni je pobjednik među food blogerima diljem svijeta.

Upravo je prekrasna magično plava boja razlog oduševljenja mnogih korisnika, a internet je zahvaljujući Blue Majiku prepun prekrasnih slika plavih delicija.
Zahvaljujući bio&bio pratiteljima trendova na području zdrave prehrane, sada se i hrvatski gurmani mogu pridružiti trendu, ali i uživati u dobrobitima Blue Majika za zdravlje.

Poznate hrvatske blogerice podijelile su s nama zašto i one vole Blue Majik

„Prvi put sam zapravo vidjela fotke predivnih smoothie zdjela na Instagramu i prvo zamijetila boju. Boja me prvo zaintrigirala. Nakon toga sam se bacila u istraživanje o čemu se radi. Svakako mi se sviđa i što je nešto blažeg okusa od same spiruline, koja u većim količinama ima izrazito intenzivan okus, a isto je nutritivno bogat prah.“ – Edita (@kuživancija)

„Sjećam se kada sam prvi put naletjela na predivno plavo obojene deserte u bespućima interneta i oduševljenja istima.Predivna plava boja koja podsjeća na sladolede iz djetinjstva koje ti je mama uvijek branila da jedeš jer su osim što su puni šećera puni i kemije. Što sam više istraživala, više sam htjela isprobati tu plavu magiju i onda se dogodilo čudo, bio&bio omogućava da snovi postanu java od koje te umjesto klika za naručivanje preko mora interneta i stvarnih kilometara dijeli samo odlazak do dućana. Ne mogu sakriti sreću pri pomisli na to koliko će djece moći jesti zdravo, pri tom lijepo i zabavno…“ – Antea (@sit_nica)