Split je od 1. srpnja obogaćen za još jedno mjesto zdravije ekološke kupnje i to u atraktivnom splitskom City Centru ONE. Trgovine ekoproizvoda bio&bio otvorile su već treću splitsku lokaciju gdje kupci mogu odabrati među više od 3000 organskih i cjelovitih proizvoda domaćih i svjetskih top proizvođača.

biobio Split3 City Center One (12)

bio&bio trgovine najveći su i najpoznatiji Biovegin brand, prisutan u većim hrvatskim gradovinma, a trgovina u splitskom City Centru One je četrnaesta u lancu. bio&bio ističe se jedinstvenom ponudom i kriterijima kvalitete organskih i cjelovitih proizvoda koje kupci sve više prepoznaju, te kao kreator trendova u ovoj tržišnoj niši.

Među najpopularnije proizvode ubraja se svježe organsko voće i povrće uz delikatesni beskvasni kruh ali i prirodni dodaci prehrani, superhrana, bezglutenske namirnice i organska kozmetika svjetski poznatih proizvođača.

Preporučuje se da osnovne živežne namirnice poput kruha te voća i povrća budu kontroliranog organskog porijekla zbog učestale i svakodnevne konzumacije. Na taj način činimo male ali značajne korake do boljeg zdravlja. Jako je važno što i kako jedemo i to je činjenica koja sve više zaokuplja holističke liječnike i nutricioniste koji nastoje prenijeti jednostavnu poruku: hrana može biti naš lijek ali i otrov koji polako ali sigurno narušava naše zdravlje. Utjecaj zdrave i uravnotežene prehrane je nemjerljiv pa je svaka odluka o prelasku s konvencionalne, brze i rafinirane prehrane na cjelovitu i organsku, prava životna prekretnica.

U Hrvatskoj se kao najveći autoritet provjerene kupnje zdrave ekološke hrane ističu bio&bio trgovine, koje su specijalizirane isključivo za namirnice certificiranog organskog podrijetla. Dodatnu kvalitetu jamči i kriterij cjelovitosti namirnica čime se u svakom proizvodu čuva njegova puna hranjiva vrijednost.

Kako bi se kupci što lakše snalazili u raznovrsnoj ponudi organskih proizvoda, kojih je na bio&bio policama više od 3000, na usluzi im stoje educirani bio&bio prodavači, za sva pitanja, savjete i ideje za korištenje proizvoda. Svi su redom i sami strastveni ljubitelji zdravog života, eko aktivisti i poznavatelji organskih namirnica. Oni smatraju da su već mali pomaci i koraci u zelenom i organskom smjeru itekako značajni za svakoga od nas i predlažu da svoje nove zdrave navike počnete prakticirati s odabirom osnovnih živežnih namirnica.

Ekskluzivno u bio&bio trgovinama dostupan je delikatesni organski beskvasni kruh koji se ručno proizvodi na najstarijem hrvatskom eko imanju Zrno. Za razliku od većine konvencionalnih vrsta kruhova, Zrno kruh NE sadrži stabilizatore, šećer, kvasac, industrijske enzime, klor, L-cistein, propinat, bojila, regulatore kiselosti, emulgatore, sumporov dioksid i benzol peroksid.

Povrće i voće iz organskog uzgoja ne sadrži štetne pesticide, herbicide i ostale toksine poput konvencionalnih plodova. Osim toga ukusnije je, bogatije vitaminima i ostalim nutrijentima te je stoga neupitno zdravije. Ponuda dnevno svježeg organskog voća i povrća u bio&bio trgovinama, odnedavno je obogaćena još većim izborom novih kultura. Uz već dobro poznate i tražene organske banane, limun, naranče, avokado, rajčice i zeleno lisnato povrće, od sada su dostupne i ekološke borovnice, dinje, lubenice, kokos, grožđe i mnoge druge.

biobio.hr |0800 246 246