Volite svoju kožu s godinama sve više! Revolucija u njezi zrele kože je ovdje, jer je legendarna kozmetika Dr. Hauschka predstavila prvu organsku CC (Complexion Corrector) kremu. Ona ujednačava ten i dio je ekskluzivne obitelji regenerativne linije namijenjene njezi zahtjevne i zrele kože. 

Regenerativna dnevna krema Complexion prije svega pojednostavljuje dnevnu njegu jer kožu vidno zaglađuje te osvježava njezin ton reflektirajućim, bronzirajućim mineralnim pigmentima. Pomaže u prekrivanju linija i bora, aktivira metaboličku aktivnost kože te je osvježava i oživljava regulirajući izlučivanje vlage.

Kao najveći ljudski organ s površinom od gotovo dva kvadratna metra, naša koža ne samo da nas štiti i služi kao fizička zaštita mekim tkivima, ona pomaže i u regulaciji tjelesne temperature i količine vode u tijelu. Zato se prema njoj trebamo itekako brinuti.

Dr. Hauschka zna kako voljeti svoju kožu, te ništa nije prepušteno slučaju kod ekskluzivne regenerativne linije - u kojoj je CC krema prava zvijezda. Slijedeći više od 50 godina tradicije, nova Dr.Hauschka CC krema sadrži samo birane 100% prirodne sastojke iz biodinamičkog i ekološkog uzgoja.

Vrhunski stručnjaci njemačke kompanije Wala željeli su liniju koja će potaknuti moć zrele kože za samoobnavljanjem te koja prati njezin prirodni ritam. Stoga su u ovoj kremi bogata ulja avokada i sjemenki maline te pažljivo birani ekstrakti ljekovitog bilja kao što su crvena djetelina, poljska preslica, plodovi acerole i ružini cvjetovi. Svi ti sastojci rade zajedno kako bi potaknuli prirodni ciklus obnavljanja stanica kože.

Možda se vrijeme ne može vratiti, ali može se održati vitalnost kože i omogućiti joj da zadržava vlažnost, stvori prirodnu čvrstoću te probudi svoj unutarnji sjaj.

U regenerativnoj liniji se još nalaze i dnevna krema, krema za područje oko očiju, intenzivni tretman, serum, krema za tijelo, krema za vrat i dekolte, te krema za ruke. Svi su proizvodi bez sintetiziranih mirisa, boja i konzervansa, bez mineralnih ulja, parabena, silikona i polietilen glikola (PEG). Jer bitno je da volite svoju kožu uvijek.

Ovu kremu, kao i ostale proizvode branda Dr. Hauschka potražite u bio&bio trgovinama i ljekarnama.