Untitled-2Po prvi puta na našem tržištu predstavljamo organske vitamine i minerale s NOP ekološkim certifikatom.

Stručnjaci Royal Greena osmislili su inovativne formule potpuno prirodnih dodataka prehrani koji su posebni po tome što ne sadrže sintetske sastojke već su njihove formule bazirane isključivo na cjelovitim i prirodnim sastojcima.

Novi certificirani organski dodaci  prehrani proizvedeni su bez sintetičkih izolata, bez aditiva te bez umjetnih sastojaka i sladila. Dobiveni su iz cjelovitih biljaka i superhrane čime se osigurava optimalna apsorpcija nutrijenata te maksimalna učinkovitost. U sastavu pojedinih Royal Green formula posebno su atraktivne adaptogene biljke poput sibirskog ginsenga i rhodiole, čime se unaprjeđuje njihov sinergijski učinak.

7 moćnih dodataka prehrani koje tijelo prepoznaje

Multi Woman i Multi Man | sinergija moćne rodhiole i super namirnica

Multi-Woman-i-Multi-Man

U novoj liniji organskih dodataka prehrani Royal Green posebno se ističu multivitaminsko-mineralni kompleksi za žene i muškarce, Multi Woman i Multi Man, koji osiguravaju sve esencijalne vitamine i minerale i to iz hrane. Vitamin C dobiven je iz bobica acerole, različiti vitamini B skupine iz jedinstvene mješavine guave, bosiljka i limunove kore, dok se selen dobiva iz sjemenki gorušice. Osim navedenog, u formuli se nalazi i veliki broj super namirnica kao što su đumbir, kurkuma, zeleni čaj, crni ribiz, borovnica, spirulina, nar, reishi, cordyceps, maitake i još mnoge druge.

Posebnu vrijednost ovim kompleksima daje adaptogena biljka rodhiola (lat. Rodhiola rosea) koja je u integrativnoj medicini iznimno cijenjena zbog niza povoljnih učinaka na organizam.

Pored dva istaknuta kompleksa, u ponudi je još pet atraktivnih organskih dodataka prehrani: Kompleks za kosti, Vitamin D, Kurkuma, Ulje algi te Astaksantin.