Radnici-BiovegeSvi radnici Biovega grupe okupili su se na tradicionalnom polugodišnjem druženju u Makronovi. Rijetka je to i stoga posebna prilika da se na istom mjestu nađu svi koji rade u Biovegi, Planetopiji, Makronovi, imanju Zrno, bio bistrou Zrnu, Orgoni te u Biovega Sloveniji. 

U dobroj i svečanoj atmosferi, okupljenima su se prvo obratili direktori, Jadranka Boban Pejić i Zlatko Pejić i istaknuli posebitosti prakticiranja 3E načela poslovanja kojima se Bovega vodi te su se osvrnuli na netom održani HR EKO forum u organizaciji Biovege. Svečarskoj atmosferi svakako je pridonijela i vijest da nas vodi najbolja domaća menadžerica, budući da je Udruga poslovnih žena KRUG upravo Jadranku Boban Pejić proglasilo menadžericom godine.

Poseban poklon svim radnicima bilo je predavanje Romana Krznarica, važnog britanskog mislioca i Planetopijinog autora koji govori o empatiji kao ključnoj vrlini koju čovječanstvo mora razvijati u 21. stoljeću ako želi stvoriti sretniji i pravedniji svijet. Empatija je definitivno još jedno E koje se savršeno uklapa u Biovegina 3E načela, složili su se svi. Druženje se potom nastavilo u bio bistrou Zrno.