Distribucija

Biovega je pionir distribucije certificiranih organskih proizvoda u regiji te lider u distribuciji domaćih i globalnih certificiranih brandova.

distribucija

Budući da proizvode odabiremo na temelju vlastite filozofije življenja i izvrsnog poznavanja organske proizvodnje u svijetu, u našoj ponudi pronaći ćete neke od najpoznatijih svjetskih marki iz svijeta organske hrane, dodataka prehrani, prirodne kozmetike i sredstava za kućanstvo. Surađujemo s 50-tak inozemnih tvrtki, koje su pioniri organske proizvodnje u svijetu, te nudimo oko 3000 vrhunskih proizvoda. Biovega je ekskluzivni distributer za Hrvatsku te za neke brandove za regiju bivše Jugoslavije: Dr. Hauschka, Oatly, Zelena Magma…

S posebnom pažnjom napominjemo da nam je pri odabiru proizvoda izuzetno važno da oni budu i cjeloviti jer smatramo da cjeloviti proizvodi, tj. oni koji nisu procesirani i rafinirani, donose sve sastojke potrebne za očuvanje našeg zdravlja i vitalnosti.

Biovegini se brandovi nalaze na više od 700 prodajnih mjesta: specijaliziranih trgovina, ljekarni, biljnih ljekarni, kao i u 13 bio&bio trgovina u gradovima širom Hrvatske. Naše najveće online prodajno mjesto je nova bio&bio web trgovina, biobio.hr, putem koje asortiman trgovina dostupan u cijeloj Hrvatskoj.

Biovegini brandovi EKOZONA, Organica, Okinawa, Sallant, Kernnel i Kernnel Premium namijenjeni su različitim distributivnim kanalima, uključujući odabrane supermarkete, specijalizirane trgovine i ljekarne.

 

logos