I ove godine u veljači Biovega organizira stručni skup namijenjen našim partnerima, poslovnim subjektima koji posluju s ekološkim proizvodima. Donosimo odličnu temu koja se bavi odgođenim starenjem, a sudjelovanje na događanju Hrvatska ljekarnička komora boduje s 2 boda.

Kao trendseteri u tržišnoj niši prirodnih proizvoda, važno nam je ponuditi suvremene informacije, kvalitetnu edukaciju i otvoriti prostor za diskusiju, nove ideje i produbljenje partnerstava u našem poslovnom kontekstu.

Stoga smo se ove godine odlučili pozabaviti iznimno aktualnom temom te ćemo cjelovito i multidisciplinarno kroz predavanja i praktične radionice govoriti o prirodnom pristupu kroz prehranu, kozmetiku i dodatke prehrani u službi zdravlja i odgođenog starenja stanica. Program predstavljaju stručnjaci iz raznih područja te će zasigurno odgovoriti na mnoga aktualna pitanja, ali i otvoriti nova pitanja nužna za razvoj poslovanja u ovoj domeni.

Stručni skup Cjelovita prehana, prirodna kozmetika i dodaci prehrani u službi zdravlja i odgođenog starenja stanica održat će se 25. veljače 2015. godine u Ustanovi Makronova, Ilica 11 (I. kat) od 9 do 17 sati.

Hrvatska ljekarnička komora sudjelovanje na ovom stručnom skupu boduje s 2 boda.

Preuzmite program Bioveginog poslovnog foruma 2015.

Sva mjesta na događanju su popunjena!