Tvrtka Biovega 28. veljače 2017. godine organizira stručni skup s temom Profilaksa degenerativnih procesa hranom, prirodnim dodacima prehrani i njegom.

kolazKao trendseter u tržišnoj niši prirodnih proizvoda, Biovega u sklopu korporativne misije kontinuirano nudi suvremene informacije i kvalitetnu edukaciju te edukativnim događanjima otvara prostor za diskusiju, nove ideje i širenje obzora na području zdravstvene preventive. Biovegin Stručni skup je namijenjen magistrama farmacije te je proteklih godina zaslužio povjerenje ljudi iz branše jer jedini na našem tržištu obrađujemo aktualne teme iz područja zdravstvene preventive na prirodan i cjelovit način.

Ovogodišnji stručni skup donosi aktualnu temu kojoj treba pristupiti s iznimnom pažnjom. Naime,  degenerativne bolesti, značajan su zdravstveni problem stanovništva Hrvatske. Karcinom je drugi najvažniji uzrok smrti – odmah iza srčano-žilnih bolesti, pa je vrlo važno raspolagati odgovarajućim znanjima iz područja zdravstvene prevencije.

Prema podacima HZJZ iz 2013. godine, ukupan broj novodijagnosticiranih bolesnika s invazivnim rakom bio je 20 905 i to 11 136 muškaraca i 9 769 žena. Stopa incidencije je iznosila 487,9/100 000; 538,9/100 000 za muškarce i 440,3/100 000 za žene.

Povećani trend sklonosti ka prirodnim i neinvazivnim preventivnim metodama te potreba za cjelovitim pristupom, razlog je za edukaciju stručnjaka u ovom području. Stoga će izlaganja eminentnih domaćih i inozemnih stručnjaka obuhvatiti teme suvremenog nutricionizma i prirodne prehrane, fitoterapije, imunologije i dr.

Posebni gosti stručnog skupa su uvaženi liječnik, dr. Tibor Hajto, imunolog s dugogodišnjim radom u Švicarskoj klinici za liječenje tumora, te Anette Greco, naturopatkinja i voditeljica razvoja u njemačkoj tvrtci Wala.

Program će se, sukladno pravilima Hrvatske ljekarničke komore, bodovati s 1,5 bodom.

Biovegin Stručni skup održat će se 28. veljače u ustanovi Makronova, Ilica 11, 1. kat.

PROGRAM i prijave